miercuri, 1 iunie 2016

Cum sa profiti de experienta din afara !!!

                Instalatii complete de galvanizare oferite de societate Eco Plast Galvano SRL cu experienta de 8 ani acumulata in industria nemteasca de galvanizare si sudura in plastic. Producem si comercializam cuve si recipienti pentru galvanizare statii etc.
                Instalatii manuale si automate pentru galvanizare mai ales ca cei din occident sunt foarte dezvoltati pe ramura asta de industrie. Compania este specializate in fabricare distribuirea de instalatii si reparatii galvanizare utilizate in domeniul acesta al galvanizarii.
                Instalatii galvanizare este un cuvant des folosit in zincare, nichelare etc. ele sunt proiectate si executate avand in vedere cerintele si necesatatile clientului pentru a avea rezultatul scontat si pentru a se ridica la nivelul si standardul international de calitate mai ales ca in acest domeniu fiecare detaliu conteaza. Pentru mai multe informatii va rugam sa intrati pe siteul nostru de prezentare si sa trimiteti un mail sau sa sunati la numarul de telefon afisat.

                Suntem prompti si raspundem solicitarilod dumneavoastra in timp util.  La sectiunea din josul paginii puteti observa si cateva imagini cu proiectele pe care le-am executat atat in tara cat si peste hotare. Nu ezitati sa ne contactati. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu